Koning Afbouw is een eenmanszaak (zzp), ingeschreven als een stukadoorsbedrijf en afbouw bij de KvK.

Met inmiddels 20 jaar ervaring in de bouw; timmer- en tegelwerk en installatie klein sanitair en keuken, danwel complete (wand)afwerking met stukadoren als hoofdmoot, is kwaliteit verzekerd.

Als er grotere klussen zijn of als er is haast bij een klus, huur ik een zeer deskundige collega in, waarmee ik inmiddels al weer 5 jaar met tevredenheid samenwerk.

Mijn bedrijf is gevestigt in Maarssen, maar mijn werkgebied is heel midden Nederland. Het maakt me niet zo uit waar het is. Als de sfeer en de klus goed is, rijd ik graag een half uurtje in de auto. Want ik doe mijn werk met plezier.

De laatste jaren ben ik mij gaan specialiseren in machinaal stucwerk; glad pleisterwerk, uitraap,sierpleister(spachtelputz), plint,ornamenten, restauratie van wanden en plafonds.

Prijsopgaven zijn mogelijk, maar indicatief, want iedere situatie is weer anders en stukadoors hebben hun eigen werkwijze, en dat kan het verschil maken qua prijs.


U kunt altijd bellen of mailen voor informatie, een offerte is gratis. Ik kom dan bij u langs en neem alles gedetaileerd met u door, en maak een prijsopgave naar uw wensen en behoeften.


Ik bied kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid met een doeltreffende vaktechnische uitvoering van uw opdracht.
./index.html
./Informatie.html
./Gallerie_1.html
./Gallerie_2.html
./Contact.html